Call Us0086-731-85252378

Hantarkan kepada kami Mail[e-mel dilindungi]

Laman Utama>Tentang Kami>Profil Syarikat

Mhg
Mhg

Minghe Group (MHG) ditubuhkan pada tahun 2001, dengan modal berdaftar million 50 juta RMB, yang merupakan syarikat teknologi tinggi peringkat negeri. Ibu pejabatnya terletak di Changsha, Provinsi Hunan, sekitar 80,000 meter persegi bengkel, dan hampir 400 pekerja.

Dengan idea maju dan perjuangan berterusan Pengerusi MHG Mr.Fu Gaowu, Minghe mempunyai perkembangan berkelajuan tinggi selama 20 tahun terakhir, dan membuat banyak pencapaian penting.

MHG menghadiri pameran yang relevan di rumah dan di luar setiap tahun, terutamanya pameran PLS di Frankfort dan pameran ISE di Belanda. Produk-produk tersebut telah menjelajah ke Kesatuan Eropah, Amerika, Asia, Afrika dan pasaran lain. Jenamanya juga telah dikenali oleh semakin ramai pelanggan.

Komposisi Kumpulan
Komposisi Kumpulan

Kumpulan Minghe terdiri daripada 3 syarikat cawangan, iaitu: Hunan Minghe Opto. Tech Co., Ltd; Hunan Minghe Engineering Co., Ltd; Hunan Minghe Engineering Co., Ltd.

Hunan Minghe Opto. Tech Co., Ltd, Ia memfokuskan pada R&D, produksi, penjualan dan perkhidmatan sokongan lampu LED Theatre & Studio, Moving Head, LED Display. Produk ini banyak digunakan dalam acara, teater, studio TV, bilik persidangan, dll.

Hunan Minghe Engineering Co., Ltd, terlibat dalam integrasi sistem audio / video profesional, penyelesaian teknologi tinggi perusahaan pintar, termasuk pencahayaan profesional, suara, untuk seni persembahan, penyelesaian sistem paparan LED, dll.

Pengilang, Penyelidikan & Pembangunan
Pengilang, Penyelidikan & Pembangunan

MHG adalah perusahaan pembuatan, 90% produk adalah penyelidikan dan pengembangan, pembuatan, pengeluaran bebas. Untuk memastikan kualiti dan masa penghantaran yang baik.

Pasukan R&D profesional terdiri daripada bahagian optik, elektronik, perisian dan struktur. Kembangkan produk yang memenuhi keperluan pasaran dan kehendak pelanggan, dan berikan penyelesaian yang baik untuk pelbagai masalah pelanggan.

Sejumlah produk yang dikembangkan oleh pasukan berada di kedudukan terdepan dalam persaingan dengan rakan sebaya.

Kebudayaan syarikat
Kebudayaan syarikat

Nilai teras: "Ingatlah tugas, ingatlah dunia ini"

Konsep budaya: pemahaman untuk berbudi pekerti, harmoni untuk mencapai tujuan yang besar.

Misi kami: Buat kehidupan yang luar biasa dan harmoni

Visi kami: Tumbuh bersama dengan kakitangan kami, maju bersama dengan pelanggan berganding bahu, Bangun syarikat MHG yang sudah berusia seabad.

Visi kami: Siapkan model industri, Bina syarikat MHG yang berusia seabad.