Call Us0086-731-85252378

Hantarkan kepada kami Mail[e-mel dilindungi]

Laman Utama>Tentang Kami>Berita

Diiringi oleh teknologi, Minghe membina Pusat Media Penumpuan kelas pertama

Masa: 2021-03-18 Hits: 67

Baru-baru ini, fasa ke-2 Pusat Media Penumpuan peringkat daerah yang disesuaikan oleh Kumpulan Minghe untuk Daerah Changsha telah selesai. Dengan konsep "media +", studio ini menyediakan perkhidmatan menyeluruh yang pelbagai; ia juga memberi pengguna perkhidmatan urusan kerajaan, perkhidmatan kehidupan ... dan sebagainya. Melalui integrasi media, komunikasi media peringkat daerah terus menerus ditingkatkan, kekuatan panduan, pengaruh, dan kredibiliti masyarakat.


202103222


Studio ini mengadopsi siri LED kecil Minghe DA-151 dan skrin sentuh interaktif, yang mempunyai kestabilan tinggi, penampilan yang bagus, penyambungan tepat, kesan tunjuk yang lembut dan sudut pandangan yang luas, dengan pengimejan dan implantasi latar depan maya. Oleh itu, ia meningkatkan penglihatan, dan lebih sesuai dengan tabiat melihat moden.


202103221


Mod pencahayaan bulat tiga darjah diterapkan. Dan pencahayaannya teliti, sederhana, dan lembut, menunjukkan seni pencahayaan studio dengan cara yang tidak mengganggu. Semua lekapan ditawarkan oleh Minghe, termasuk fresnel LED M-L200J-5600WK, siri cahaya panel lembut LED M-L100PR-5600W ... dan lain-lain, dengan CRI tinggi dan 0 kebisingan. Berbanding dengan yang tradisional, mereka mempunyai prestasi yang lebih baik, penggunaan tenaga yang lebih rendah, jangka hayat yang lebih lama dan kos penyelenggaraan yang lebih rendah.


Pusat Media Changsha County dibina dengan konsep pintar, fungsi canggih, teknologi hebat, dan operasi yang selamat dan stabil. Dari kemudahan perkakasan hingga pengurusan dan operasi, ini adalah yang terdepan dalam pembinaan Pusat Media Penumpuan peringkat daerah di China.