Call Us0086-731-85252378

Hantarkan kepada kami Mail[e-mel dilindungi]

Laman Utama>Tentang Kami>Berita

Paparan MHG Pixel LED halus membuat sistem bilik persidangan pelbagai fungsi untuk Sany Group

Masa: 2021-03-18 Hits: 56

Bilik persidangan pelbagai fungsi, yang terletak di markas Changsha Sany Group telah dipilih dan dipasang dengan paparan LED MHG DA151 halus dan sistem pemisahan mekanikal. Selepas pemasangan, sistem paparan skrin LED menjadi sorotan ruang persidangan pelbagai fungsi, yang telah mendapat pujian sebulat suara dari pelanggan.


Paparan LED siri halus MHG DA (1) (1)


MHG DA151 mempunyai warna dan konsistensi kecerahan tinggi, warna definisi tinggi dan halus; Ia mengadopsi teknologi integrasi Die-cast Aluminium, setiap kabinet 480x480mm dengan berat hanya 5.7 kg, penyelenggaraan depan, dan mempunyai reka bentuk struktur yang sangat baik.


Paparan LED siri halus MHG DA (2) (1)

Untuk memenuhi kehendak pelanggan, MHG membuat sistem pemisahan mekanikal agar seluruh skrin disambungkan dengan lancar. Ia boleh digunakan secara bebas dengan nisbah 4: 3 setelah pemisahan; dan dengan nisbah 16: 9 bila digabungkan, yang sangat memperkayakan senario penggunaan sistem paparan.


Paparan LED siri halus MHG DA (3) (1)


Paparan LED seri halus MHG DA banyak digunakan di studio TV, teater, acara pentas, konsert, bilik persidangan, pameran, dll.


Paparan LED siri halus MHG DA (4) (1)